dijous, 20 de març del 2014

Calçots arrebossats

Per: Aula Oberta de 4t
Dificultat: baix
Temps d’elaboració: 30 minuts 

INGREDIENTS (4 persones)

-          20 calçots
-          Farina
-          Aigua
-          Sal   

ELABORACIÓ

1.       Netejar bé els calçots, treure les primeres fulles. Utilitzarem només la part blanca.
2.       En un bol posar farina i afegir aigua a poc a poc, remoure bé perquè no quedin grumolls. Afegir sal.
3.       Arrebossar els calçots amb la massa feta anteriorment.
4.       En una paella fregir posar oli abundant, quan estigui molt calent fregir els calçots arrebossats.
5.       Quan estiguin fregits posar en un plat amb paper de cuina perquè absorbeixi tot l’oli sobrant.
6.       Servir calents a taula i si es vol, acompanyats de salsa romesco o maionesa.

2 comentaris:

  1. Rido el Guapo!3/20/2014

    habia qedao bien jajajja hay que repitirlo

    bueno si lo profes qereis

    ResponElimina
  2. habia quedado bueno ñamñam

    ResponElimina