divendres, 31 de maig del 2013

Una recepta: arròs amb verdures i germinats


1 ceba tendra
4 alls tendres
3 carxofes
uns quants xampinyons
uns quants espinacs
un grapat de germinats de soja
1 rodanxa de formatge de cabra
300 g d'arròs
sal, pebre, oli i aigua 

Els espinacs es bullen a part, s'escorren i es reserven. Es preparen les carxofes tallades a làmines, igual que la ceba tendra. Els alls es tallen petits i els xampinyons, a trossos regulars. En una cassola amb oli, s'hi estova la ceba i les carxofes. Quan agafen color, s'hi incorporen els alls i els xampinyons. Quan agafa tot plegat una mica de color, s'hi afegeixen els espinacs. Tot seguit, s'hi aboca l'arròs i es deixa sofregir uns minuts. És el moment de tirar-hi l'aigua que cobreixi, la sal i el pebre. Es cou entre 12-15 minuts a foc moderat, vigilant que l'arròs no pari de bullir. S'hi pot afegir més aigua si n'hi falta. Quan l'arròs ja gairebé és cuit, s'empolsa amb els germinats de soja i es deixa un parell de minuts més. Finalment, ja amb el foc parat, es decora amb la rodanxa de formatge de cabra tallada a trossos i es deixa reposar dos o tres minuts més fins que es desfaci una mica. 

Musta Naji  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada