dilluns, 6 de maig del 2013

Espelmes per Sant Jordi


El dia 22 de febrer els alumnes d'A.O. de 3r vam començar a fer espelmes per Sant Jordi el dia 23 d'abril per vendre-les a la parada del costat de l’INS Vallvera amb la USEE. En principi hem agafat un ble i l’hem tallat. Després hem agafat cera reciclada i l'hem posada en una cassola  fins que s'ha escalfat i ha quedat desfeta. Hem agafat el ble i l'hem xuclat amb la cera. Finalment, l'hem deixat assecar-se i després hem posat la cera dins un motlle amb forma de rosa.

Kumba Drammeh


Els alumnes de l’INS Vallvera de l’aula oberta de 3r vam fer espelmes el divendres 22 de febrer a l’aula de tecnologia. El professor ens va explicar com es fan las espelmes: primer tallàvem el ble en trossos petits. Segon tallàvem la cera reciclada, la passàvem a una cassola i l’escalfàvem. Tercer posàvem el ble a la cera, el trèiem i el deixàvem assecar uns segons. I quart pas, posàvem la cera a un motlle. Fem les espelmes perquè les volem vendre per Sant Jordi.

Yuma Touray



Els alumnes de 3rD i en Quim vam fer espelmes el divendres a l’aula de tecnologia. Vam agafar una cassola, vàrem tallar les ceres a trossos, i les hi vam posar a dins. Quan es van escalfar, varèm agafar el ble i el vam posar dins amb la cera reciclada. Finalment, vam posar la cera en motlles. Ho fem per vendre-les per Sant Jordi.

Turdu Jawo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada