dilluns, 22 de desembre del 2014

Tallers de Nadal

Els alumnes de l’aula oberta de 4t i 3r vam decidir fer tions.  Els professors van agafar troncs d’ arbres i també els accessoris que necessitàvem per fer els tions. Es van fer grups barrejats de 4t amb els de 3r junts,  fent grups de quatre, dos de 3r i dos de 4t. Uns feien els nassos del tió, altres els barrets, i uns altres les espelmes,tots ben coordinats.
Al meu grup, que anàvem jo, l’Aissa i l’Adama ens van tocar fer les espelmes i els barrets dels tions, altres polien les branques gruixudes i els tallaven per fer les potes dels tions, altres feien petits tions en que dibuixaven amb retoladors de colors els ulls, les boques i enganxaven els barrets amb cola etc.

SORAYA.

Durant aquets dies hem estat fent: tions, centres de taula i imants per a la nevera amb la cara d'un tió.

Per fer un tió: hem fet tions amb troncs d’arbre. Tallem d’una mida (qualsevol). Fabriquem la cara, ficant un forat al mig per posar el nas. Tallem una branca petita a mida d’un dit petit. Ho enganxem  amb silicona o cola blanca. Els ulls i la boca es fan  amb feltre . Després vam posar el barret també fet  amb feltre. També varem fer tiones amb cabell ros.

Per fer centres de taula: Vam fer servir unes canyes americanes.  Varem agafar una espelma a mida de la canya. També varem fer servir branques d’avet i pinyes, tot natural.


FIRDAWS


L’objectiu per aquest Nadal va ser fer tions, centres de taula i també imans amb cares de tions per vendre i així obtenir diners per poder seguir treballant amb els diferents projectes de l’ AO. Ens van separar per grups barrejats els alumnes de 3er i 4t. Uns feien potes de fusta als tions, altres els ulls, altres polien amb una màquina els tions, altres feien els barrets i també el nas i finalment els centres de taula. Va ser una activitat molt divertida, varem colaborar tots i tot va sortir con es va pensar .
L’AO os desitja un bon Nadal.

BRAYAN GARMENDIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada