dilluns, 19 de novembre del 2012

Alls i flors (6 W)

1. Qui? (WHO) Els/les alumnes de 3r d'ESO d'Aula Oberta de l'INS Vallvera: Kande, Isai, Turdu, Ridouane, Musta, Yuma, Moha, Edmond, Kumba, Najeeb, Prabhjot.
2. Què? (WHAT) Hem fet un hort al costat de l'entrada del centre.
3. Quan? (WHEN) Curs 2012-13.
4. On? (WHERE) A l'INS Vallvera de Salt.
5. Per què? (WHY) Per aprendre i estudiar (el cicle de les plantes, a quina època es planta cada cosa, les eines, els animals, etc.)
6. Com? (HOW) Organització per grups, plantar cebes, alls, escaroles, bròquils, coliflors i flors, treure els arbres morts, remoure la terra amb el motocultor, plantar un arbre, etc.




L'HORT ECOLÒGIC (enllaç)

Els alumnes de l'Aula Oberta de 3r D de l'INS Vallvera (Ridouane, Kumba, Kande, Edmond, Isai, Turdu, Musta, Yuma, Moha, Najeeb, Prabhjot) hem fet un hort al costat de l'entrada del centre a principis de curs. Aquest hort l'estem fent per aprendre i estudiar quan i com plantem les verdures, les plantes i les flors. Ens organitzem en grups de 2 o 3 persones perquè cadascun treballi la seva parcel·la per tal de plantar cebes, alls, escaroles, bròquils, coliflors i flors, treure els arbres morts, remoure la terra amb el motocultor, plantar un arbre, etc. Ara l'estem regant i plantant altres verdures. Potser tornarem a remoure la terra per fer les muntanyetes més petites, perquè les plantes estan creixent molt lentament. I també hem plantat un arbre que ens va regalar un nen.

Ridouane Feraaoune



Els alumnes de l’Aula Oberta de 3r D de l’Institut Vallvera estem fent un hort al costat de l’entrada del centre. El vam començar a fer a principis de curs (2012) per aprendre el cicle de les plantes, utilitzar les eines, descobrir nous animals, com funciona el motocultor, etc. Ens organitzem per grups, hem fet cinc parcel·les i a cadascuna hi treballem dues persones, menys una en què hi treballem les tres noies de la classe. Hem plantat cebes, bròquil, flors, colliflors… A mi el que més m'agrada és plantar verdures i flors.

Kumba Drammeh



Els alumnes d'Aula Oberta de 3er de l'INS Vallvera hem fet un hort a l’entrada del centre. L'hem construït amb la nostra tutora, la Neus. Hem tret la mala herba i hem fet ús del motocultor. Hem plantat un arbre que ens ha portat una professora, la Gemma, i hem fet grups de 2 i 3 persones per treballar. Cada grup té una parcel·la. Hem plantat tota mena de verdures i flors a la jardinera.

Edmond  Kyenkyehene  
Kande Cisse


Els alumnes de l'Aula Oberta de 3r de l`INS Vallvera estem fent un hort aquest curs. Estem fent parcel·les i hi treballen dues persones. Estem aprenent el cicle de las plantes, com es planten les verdures, com fer les muntanyetes i com les reguem. Cadascú rega el seu camp. També hem plantat flors i jo en vaig plantar una. La Neus va portar totes altres i les reguem cada vegada que anem a l'hort. I hem transplantat un arbre que encara estava viu.

Najeeb Imtiaz  


11 comentaris:

  1. Anònim11/20/2012

    esa classe:D DE AO , molamos eh.. jijij :DDD

    ResponElimina
  2. Ridouane11/26/2012

    Que Macu!!!

    ResponElimina
  3. JUJU: Kumba11/26/2012

    mola,mucho<3 atope.

    ResponElimina
  4. Es molt macu el blog

    ResponElimina
  5. Liil (YUMA)11/26/2012

    MOLA :DD !

    (YUMA)

    ResponElimina
  6. Molt bé, nens i nenes de 3r D! Esteu molt guapos i guapes!!

    ResponElimina
  7. Neus Fernández11/26/2012

    Està quedant un bloc molt xulo! M’encanta el títol que s’ha triat. Ànims a tots que això promet!

    ResponElimina
  8. guaita'ls ells què guapus!! sembla que hagin fet de pagesos tota la vida! jeje

    ResponElimina
  9. Anònim11/28/2012

    haha, es que nosaltres... :D

    ( JUJU , KUMBA )..

    ResponElimina
  10. Anònim11/29/2012

    Hola, sóc la Nuri Pavón, professora del centre, us vull dir que m'agrada MOLT el bloc, pinta molt i molt bé. L'estètica és molt maca i els continguts de moment molt bé. Espero que el seguiu actualitzant, us aniré visitant!

    ResponElimina
  11. Anònim1/14/2013

    es k nosaltres :D

    ResponElimina